WHY Trainingen is een feit!

Op 27 januari jl. heeft Wessel van Soest de notaris bezocht en de akte voor de oprichting van WHY Trainingen getekend. In de afgelopen jaren hebben wij onder het label van Argentum vele trainingsprogramma’s voor opdrachtgevers verzorgd die gericht waren op houding en gedrag waarbij individu, team en organisatie met elkaar verbonden werden en mensen het verschil maakten.

Door onze gezonde dosis energie, bevlogenheid en passie zijn onze trainingen uniek en zeer succesvol, dat het enthousiasme zich naar de buitenwereld een weg heeft gezocht. Ook om onze horizon niet te laten beperken door ons alleen te richten op het facilitaire werkveld, tekende langzaam maar zeker de nieuwe vorm waarin alle trainingsactiviteiten zouden ontstaan zich af. WHY Trainingen inmiddels een feit! De naamkeuze was snel gevonden; een samenhang van wie wij zijn in combinatie met onze trainingsactiviteiten (verbinding tussen persoonlijke drijfveren, waarden, gedrag, passie en missie, visie en ambitie van de organisatie) die inzicht, bewustwording en ontwikkeling benadrukken.

WHY Trainingen                                                                                                                                                                  

WHY Trainingen heeft als doel het beste in mensen naar boven te halen om zowel mens als organisatie te laten excelleren. Wij geloven dat de balans tussen trots, vertrouwen en verbinding zorgt voor trotse, succesvolle en toegewijde ambassadeurs van een organisatie. Vanuit deze gedachte laten wij individu, team en organisatie in gezamenlijkheid groeien om succesvol te zijn.

Onze unieke aanpak vindt zijn basis in het delen van ervaringen en het uitdagen en ontwikkelen door middel van action learning waarbij gebruik gemaakt wordt van metaforen zoals onder andere ijzersmeden, paarden spiegelen, mennen, theatersport, topsport, en simulaties. Deze aanpak maakt dat wij veel verschillende trainingsactiviteiten kunnen verzorgen, waarbij het ontwikkelen en excelleren van mensen in organisaties altijd centraal staat. In onze trainingen zijn veelal direct of indirect leidinggevenden als medewerkers in de operatie betrokken als deelnemers.

Argentum Simpel Slimmer Werken

Onder de vlag van Argentum Simpel Slimmer Werken, leveren onze medewerkers graag een succesvolle en inhoudelijke bijdrage gericht op facilitair advies, interim en projectmanagement, die altijd terugkomt tot de kern: “de mens centraal”. Argentum is gespecialiseerd in het creëren van Service Excellence organisaties door in te spelen op de factor mens, efficiënte facilitaire processen en inspirerende omgevingen.

WHY Trainingen en Argentum zijn beide gehuisvest op dezelfde locatie op de Costerweg 1M in Wageningen. Beide opereren weliswaar zelfstandig, echter waar er raakvlakken zijn bundelen wij onze krachten en kennis. Met deze gedachte kunnen wij onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn.

Mocht u vragen hebben voor Argentum of WHY Trainingen; bel of e-mail één van ons!