•  Trainingen

Dankzij ons unieke WHY Leiderschap programma word je op een unieke en stimulerende wijze uitgedaagd in de verandering naar een coachende, inspirerende en verbindende leider.

WHY Leiderschap

Ieder bedrijf kent uitdagingen, de noodzaak en drive om niet stil te staan maar te blijven ontwikkelen! Een verandering in marktpropositie, een fusie, reorganisatie, herhuisvesting, activiteit gerelateerd werken, Agile werken of een duurzame verbetering of verandering van managementkwaliteiten en leiderschap, het zijn slechts enkele voorbeelden daarvan. De inhoudelijke veranderingen krijgen vaak veel aandacht, de verandering in houding en gedrag blijven vaak onderbelicht.

Ons WHY Leiderschap programma richt zich juist op die verandering. Wij stimuleren professionals in deze verandering, in persoonlijke ontwikkeling en betrokkenheid bij de organisatie. Vanuit persoonlijk leiderschap (wie ben ik, wat is mijn why, wat doe ik, wat wil ik, wie heb ik nodig) helpen wij je met de transitie naar een coachende, inspirerende, effectieve en verbindende leider. Je geeft leiding middels een perfecte balans tussen vrijheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen en voldoening en verbind je betekenisvol met jouw organisatie.

Slide Background

Het programma

Ons unieke WHY Leiderschap programma is maatwerk en wordt afgestemd op jouw dagelijkse praktijk en behoefte die binnen jouw organisatie bestaat. Het programma kenmerkt zich door action learning. Een leermethode door zelf concreet aan de slag te gaan met uitdagende praktijkvoorbeelden, werkvormen en vraagstukken, door te doen, ervaren, delen en beleven. Nieuwe inzichten, informatie en aangeleerde vaardigheden koppelen aan hetgeen je al weet en direct toepassen in de praktijk. Een combinatie van leren, denken en doen, van verstand en emotie maar zeker met fun want leren en ontwikkelen hoort ook leuk te zijn!

Wij geven ons leiderschapsprogramma op inspirerende locaties, waarbij wij onze training kracht bijzetten door het gebruik van metaforen in actieve teamonderdelen tijdens het programma. Het mennen van paarden gebruiken wij vaker als metafoor in leiderschapsprogramma’s. Mennen en managen; een direct verband tussen leidinggeven, samenwerken en communiceren. Andere voorbeelden voor het reflecteren op houding en gedrag zijn onder andere paarden coaching of het spiegelen met paarden. Uiteraard bieden wij nog meer mogelijkheden, toegesneden op jouw dagelijkse praktijk en behoefte die binnen jouw organisatie bestaat. Heb je een idee of vraag. Leg deze graag aan ons voor. Wij komen graag langs om het met je door te spreken en een passende oplossing aan te bieden.

Slide Background

Het resultaat

• Afhankelijk van de behoefte en gewenste leerdoelen krijg je onder andere meer inzicht en bewustwording van jouw houding en gedrag, hoe je overkomt op en omgaat en verbindt met anderen, wat je drijfveren en kwaliteiten zijn en heb je competenties verder (door)ontwikkeld en versterkt en/of nieuwe competenties aangeleerd;
• daarnaast verbind je met de organisatiedoelstellingen en identificeer je met de cultuur en waarden van jouw organisatie en verankert deze met jouw persoonlijke visie, missie, waarden en persoonlijke ambitie;
• jouw persoonlijke actieplan geeft borging en richting naar een continu en blijvende persoonlijke ontwikkeling;
• het actieve programmaonderdeel, zorgt naast een unieke leerzame ervaring en beleving ook voor een 100% zuivere feedback via de paarden en collega’s;
• je coacht jouw medewerkers en je team daadkrachtig, effectief en altijd vanuit vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid, zodat jij en jouw medewerkers als trotse ambassadeurs kunnen excelleren.

Wil je meer informatie en de factsheet ontvangen, stuur dan een email naar wessel@whytrainingen.nl.


Slide Background

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Maak direct vrijblijvend een afspraak.

Maak een afspraak