•  Wessel van Soest

    Graag stel ik me aan je voor

Ik ben Wessel, oprichter en eigenaar van WHY Trainingen b.v. Ik ben een verteller, verbeelder en verbinder en zet mensen en organisaties in hun kracht. Ik ben ervan overtuigd dat organisaties slechts kunnen excelleren als medewerkers zich kunnen en willen opstellen als trotse ambassadeurs in krachtige teams.

Mensen inspireren en faciliteren om het beste uit zichzelf te halen vind ik het mooiste dat er is. Ik geloof in het belang van verbinding tussen trotse en betrokken mensen, inspirerende omgevingen en ambitieuze organisaties. Ik excelleer in ontwikkelingsprogramma’s zowel op strategisch, bestuurlijk als operationeel niveau om het maximale voor mensen en organisaties te realiseren.

De trainingen van WHY zijn gebaseerd op action learning en er vwordt gewerkt met metaforen. Daarom wordt ook gewerkt met partners, die stuk voor stuk autoriteit zijn in hun eigen expertise. Daarnaast wordt bij grotere groepen altijd gewerkt met duo’s zodat wij in staat zijn om de deelnemers alle aandacht te geven die zij verdienen.

E-mail · Linkedin

Slide Background

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Maak direct vrijblijvend een afspraak.

Maak een afspraak