•  Over WHY

WHY Trainingen haalt het beste in mensen naar boven door te achterhalen wat zij het liefste doen en het beste kunnen. Dit doen wij door trots, vertrouwen en verbinding met elkaar in balans te brengen. We laten individu, team en organisatie in gezamenlijkheid groeien om succesvol te zijn.

WHY?

WHY Trainingen haalt het beste uit mensen naar boven om zowel mens als organisatie te laten excelleren. Wij geloven dat de balans tussen trots, vertrouwen en verbinding zorgt voor trotse, succesvolle en toegewijde ambassadeurs van een organisatie.

Wij zetten mensen optimaal in hun kracht door hen bewust te maken van hun eigen houding en gedrag en het (door)ontwikkelen van competenties. Weten wie je bent en wat je kunt en wilt om vervolgens verbinding te leggen met collega’s, de organisatie en de klant. Samensmelting van persoonlijke waarde met de verbindende waarde van de organisatie is hierbij van groot belang, waardoor trotse medewerkers in krachtige teams samenwerken en de organisatie excelleert.

Vanuit deze grondgedachte laten wij individu, team en organisatie in gezamenlijkheid groeien om duurzaam succesvol te zijn.

“Alleen de mens is tot het onmogelijke in staat”
– Johann Wolfgang von Goethe

Slide Background

Trots

Medewerkers zijn trots op zichzelf, op hun werk, op hun klanten en het team waar zij onderdeel van uitmaken, waardoor zij verbinding hebben met de organisatie en krachtige teams ontstaan. Zij voelen zich trots, betrokken en verantwoordelijk.

Vertrouwen

Vertrouwen hebben in je eigen kracht, vertrouwen hebben in de koers die de organisatie vaart en vertrouwen geven aan en krijgen van de collega’s waarmee je samen de resultaten behaalt.

Verbinding

Deelnemers ervaren verbinding met de omgeving, collega’s, klant en het bestaansrecht van de organisatie waardoor zij meer betrokken zijn en beter samenwerken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Maak direct vrijblijvend een afspraak.

Maak een afspraak