• Inspirationals

    Gastspreker, dagvoorzitterschap, masterclasses: verrijk je evenement met inspiratie, interactie kennis en humor die het verdient! De mens centraal, een persoonlijk verhaal over trots, vertrouwen en verbinding, of bijvoorbeeld over de meerwaarde van goede ketensamenwerking.

WHY inspiratiedagen Trots, Vertrouwen en Verbinding

Ervaren hoe trots, vertrouwen en verbinding er uit kan zien in een andere omgeving dan je normaal gewend bent? En er volgens met een twist zelf mee aan de slag gaan samen met je team? Dat kan.

WHY Trainingen biedt teams inspirerende locaties om met elkaar te ervaren hoe andere mensen met trots over hun omgeving, bedrijf en collega’s praten. Op locaties die bol staan van trots uit het verleden en heden, waar zelfvertrouwen en vertrouwen in anderen voelbaar is, en waar verbinding van nature aanwezig lijkt te zijn.

Tijdens de inspiratiedag komen de volgende zaken zeker aan bod:

  • Energie laden en inspiratie opdoen op een toplocatie
  • Plezier hebben met je collega’s
  • De vertaling maken naar je eigen team
  • Vergroten van bewustwording, inzicht en begrip
  • Antwoord op de vraag: Wat hebben wij nodig om met elkaar stappen te kunnen maken?

(Gast)spreker/dagvoorzitter

Wessel van Soest treedt regelmatig op als gastspreker. Als trekker, verbeelder, verteller en verbinder neemt hij jullie gasten mee in zijn verhaal. Wessel beschikt over een enorme mix aan onderwerpen en ervaringen en vindt mensen inspireren en faciliteren om het beste uit zichzelf te halen het mooiste wat er is. Naast Wessel maakt WHY Trainingen gebruik van haar speciaal geselecteerde netwerk met gastsprekers om voor jullie bijeenkomst het verschil te maken!

Masterclasses

WHY Trainingen levert graag een indrukwekkende en inspirerende masterclass. Afhankelijk van jullie wensen en het doel van het event, kan de aandacht worden gericht op bijvoorbeeld, service excellence, basics van facilities, klantgerichtheid, missie van de operatie of het invoeren van activiteit gerelateerd werken. Door middel van een masterclass krijg je in korte tijd een verdieping over verschillende onderwerpen binnen en buiten het facilitaire werkveld.

Gecombineerde masterclasses

In overleg met de opdrachtgever kan de masterclass worden vormgegeven. Na een toelichting op het betreffende thema ga je bijvoorbeeld zelf aan de slag met deze casuïstiek en kan Wessel een discussie tussen de deelnemers begeleiden, inhoudelijk aanvullen en ter afsluiting de belangrijkste inzichten samenvatten.

Ook is het mogelijk om andere trainingselementen te koppelen aan het thema van de masterclass. Zo geven wij in het onderwijs gecombineerde masterclasses aan FM-studenten over de verbinding tussen het facilitaire onderwijs en het facilitaire werkveld in de praktijk. Aangevuld met het beleven en ervaren van de simulatie game “Los Het Op!”, waarbij legoblokjes als metafoor worden gebruikt om problemen in een echt facilitair bedrijf First Time Right op te lossen.

Slide Background

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Maak direct vrijblijvend een afspraak.

Maak een afspraak