• Trainingspartners

    Wij stellen ze graag aan je voor

Als aanvulling op het ontwikkelingsprogramma, werken wij tijdens het action learning onderdeel samen met trainingspartners. Dit is een zorgvuldig samengesteld team van specialisten, coaches, ervaringsdeskundigen en vakmensen die volledig aansluiten op de visie van WHY Trainingen.

Op basis van de leerdoelen en vraagstelling ontwikkelen wij uw ontwikkelingsprogramma met onze experts en partners.

Els Middelhoek

Paardencoach – Spiegeloogies

Paardencoaching of het spiegelen met een paard, is een zeer beproefd action learning hulpmiddel dat WHY Trainingen inzet als onderdeel van een teamtraining of leiderschapsprogramma.

De inzet van een professionele paardencoach zoals Els, zorgt ervoor dat binnen een hele korte tijd, aan de hand van oefeningen met het paard duidelijk wordt, welke kwaliteiten worden ingezet. Els brengt je tijdens de spiegelsessie in contact met het paard en wordt je gecoacht door het uitvoeren van opdrachten die je houding en gedrag weerspiegelen.

Henriëtte (Jet) Köhnen

Procesbegeleider / Coach – JET&K 

Vanuit haar intrinsieke motivatie om mensen in hun kracht te zetten, begeleidt en faciliteert zij mensen die het beste uit zichzelf, het team en de organisatie willen halen. Mensen geven Jet energie waardoor het haar geen enkele moeite kost om goed te luisteren, de juiste snaar te raken en spanning die bij mensen ontstaat met een kwinkslag om te buigen.

Zij weet deelnemers op een open, ontspannen en persoonlijke wijze te betrekken bij het programma. Hierdoor ontstaat vertrouwen bij de deelnemers en is het mogelijk hen uit te dagen voor persoonlijke interactie en groei, zodat zij boven zichzelf uitstijgen. 

Cees Pronk

Smederij Cornelis Pronk

Smederij Cornelis Pronk staat op de lijst van cultureel erfgoed in Nederland. Niet om de smederij zelf, maar om het vakmanschap dat door Cees getoond wordt. Daar ligt ook de link met WHY Trainingen. Wij gebruiken het werk en de passie van Cees om aan te tonen wat met vakmanschap bedoeld wordt en om mensen duidelijk te maken dat ieder er toe doet. Daarnaast bieden wij gezamenlijk een mooie teambuildingsactiviteit waar ook daadwerkelijk iets geproduceerd wordt om het teamgevoel te symboliseren.

Asta van Cleef

Trainer / procesbegeleider / coach 

Nodigt mensen op een aansprekende en creatieve manier uit om na te denken over zichzelf en hun werk.

Zo ontdekken ze ongekende kwaliteiten, van zichzelf en het team, worden trotser op hun vak en durven meer in actie te komen.

Henk Minnen

Minnen Coaching & Councelling

Henk traint en coacht individuen en teams op basis van zijn persoonlijke overtuigingen. De Jane TalentenScan vormt daar een belangrijk onderdeel in. Ieder mens is geboren met talenten.

Door de aanpak en persoonlijke betrokkenheid van Henk worden mensen bewust gemaakt van die talenten. Daarnaast helpt Henk om deze talenten dan ook echt in te zetten. Zelfinzicht, reflectie en omgevingsbewustzijn zijn woorden die passen bij de aanpak van Henk.

Met WHY Trainingen maken wij mensen bewust van hun kwaliteiten, drijfveren en talenten. Om zodoende zelf sterker te worden en tevens alle schakels in het team met elkaar tot een eenheid te smeden. Mensen die specifieke diepgang zoeken met betrekking tot hun talenten verwijzen wij graag door aan Henk.

Adriaan van Oorschot

Paarden mennen en weilandsurfen

Tijdens de WHYtraining coachend leiderschap, ervaren de deelnemers onder leiding van boer Adriaan hoe de paarden reageren op leiderschapskwaliteiten en managementtechnieken zodra de deelnemers de teugels in handen krijgen of op een andere wijze samenwerken.

WHY Trainingen integreert deze buitenactiviteiten met oefeningen die de veranderende rol van Coachend leider met zich meebrengt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Maak direct vrijblijvend een afspraak.

Maak een afspraak