voor mensen die letterlijk een break nodig hebben voordat het echt fout gaat.

  •  Trainingen

Veel mensen benaderen ons voor individuele coachsessie(s). Dit gaat vaak over Personal Branding, hulp bij het persoonlijk ontwikkelplan of reflectie op de momenten dat het niet zo heel goed gaat.

Heel en af en toe gaat het verder dan dat en heeft iemand letterlijk een tijdelijke break nodig om persoonlijk dingen op een rijtje te zetten. Voel je dat je afglijdt als je zo doorgaat? Ben je dat zat en wil je echt een enorme draai maken in het leven? Dan is het WHY NOT programma op Bonaire echt iets voor jou!

Op zoek naar jouw balans in trots, vertrouwen en verbinding

Veel mensen hebben af en toe letterlijk een “break” nodig! Om dingen op een rijtje te zetten, nieuwe energiebronnen aan te spreken, het hoofd leeg te maken, een mentale reset en het vizier weer scherp te krijgen richting de toekomst. Voor jongeren zijn er legio programma’s ontwikkeld om hen te helpen in hun keuzes, maar wat nu als je al wat verder bent? Je kunt een sabbatical nemen, naar Santiago de Compostella lopen, maar verder houdt het een beetje op!

Slide Background

Het programma

Daarom hebben wij dit WHY Not Bonaire programma ontwikkeld! Een traject van in totaal 3 maanden, waarbij je stapsgewijs tot nieuwe inzichten komt, de juiste keuzes gaat maken en als herboren weer terugkeert in jouw eigen leven!

In deze drie maanden ga je 1 maand ook echt weg! Het programma in de eerste en laatste maand is in Nederland, de 2e maand zit je met andere mensen (maximaal 7) die deze keuze gemaakt hebben, gezamenlijk op Bonaire! Daar waar je echt alle stress achter je laat en in staat bent om echt belangrijke keuzes te maken! Je vraagt je ongetwijfeld af of dit dan wel bij jou past? Waarom zou ik het doen? Wij zeggen dan: WHY NOT? CHANGE YOUR LIFE NOW!

Slide Background

Een exclusief traject voor mensen die:

• Goed in hun vel zitten, maar toch denken: is dit alles?
– wat worden mijn doelen in de komende 10 jaar?
• op een keerpunt in het leven staan en twijfelen
– doe ik echt wat ik goed kan en heel graag wil?
• te ver zijn doorgegaan en zichzelf nu tegenkomen
– Ik moet de accu weer opladen voor de komende jaren!

Wil je meer informatie en de factsheet ontvangen, stuur dan een email naar wessel@whytrainingen.nl.

Slide Background

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Maak direct vrijblijvend een afspraak.

Maak een afspraak