Eindelijk! Het boek Tegenpolen komt eraan!

Eindelijk! Het is zover. Morgen gaat mijn boek naar de drukker! Eind Augustus wordt het verwacht en gaan we natuurlijk helemaal los!

Wil je al een pre-order plaatsen en bij de eerste 60 mensen horen (ik ben binnenkort jarig en bij een verjaardag horen ook cadeautjes) dan krijg je er ook nog een gratis Rotterdam Welcome Card 2021 bij. Zodat je tijdens je tocht door Rotterdam korting krijgt op allerlei culturele hoogtepunten van de stad.

Tegenpolen is een persoonlijk boek over karakter en de ontwikkeling van persoonlijkheid. Ik gebruik daarin mij zelf  en mijn schoonvader als onderwerp en wij spiegelen de ontwikkeling van ons eigen karakter aan elkaar en aan het karakter van onze stad Rotterdam. Klik op de button Tegenpolen (boek) op deze site en je komt in de webshop terecht.

 

0 Comments

Geef een reactie