•  Ketencoaching

De ketencoaching is gericht op het stapsgewijs beter presteren door het gehele team. We richten ons op  6 basis competenties, die in totaal het team laten groeien in gastvrijheid en vakmanschap. Deze competenties zijn samenwerking, verbinding, eigenaarschap, integraal zintuig, oplossingsgerichtheid en verantwoordelijkheid. Wij meten periodiek via Guest Journeys hoe het team over deze competenties denkt, kijkend naar zichzelf en naar de overige teamleden. Op basis van deze uitkomsten maken wij maatwerk trainingsprogramma’s. Dankzij deze trainingen en de tussentijdse coaching, leer je jouw positie in het team ontdekken, herkennen en bevestigen.

WHY Service Excellence

Binnen Service Excellence organisaties zijn trots, vertrouwen en verbinding in balans. Mensen zijn trots op wie ze zijn, op elkaar en op de organisatie waarvoor ze werken. Ze hebben vertrouwen in zichzelf, in elkaar en in de visie en missie van de organisatie. Binnen de organisatie staan teams in verbinding met elkaar doordat ze samenwerken met collega’s en/of (keten)partners en samenhang creëren. Tijdens de ketencoaching bouwen we aan excellente klantgerichtheid en leer en ervaar je hoe jij als vakman, met jouw team en organisatie, het verschil kunt maken door een uitzonderlijke klantbeleving te creëren.

Door onze jarenlange ervaring in het facilitaire werkveld weten wij als geen ander hoe belangrijk gastvrijheid en vakmanschap is om dit verschil te kunnen waarmaken. Om (vak)specialisten in hun kracht te zetten, helpen wij je binnen ons WHY Service Excellence programma verder met jouw persoonlijke ontwikkeling op het gebied van vakmanschap, eigenaarschap en gastvrijheid.

Slide Background

Het programma

Binnen de gastvrijheid en vakmanschap training en workshops, creëren wij zelfkennis door het ontdekken en creëren van inzicht en bewustwording van persoonlijke drijfveren, kwaliteiten, talenten en houding en gedrag. Daarnaast gaan wij aan de slag met het aanleren en (door)ontwikkelen van competenties die alles te maken hebben met onder andere samenwerken, communiceren en het willen nemen van verantwoordelijkheid, waardoor het eigenaar- en vakmanschap en gastgerichtheid zullen toenemen en je creatiever wordt in het vinden van de juiste oplossingen. De focus ligt op de combinatie van Willen en Zijn (intrinsieke motivatie & betrokkenheid, houding & gedrag) en Kennen en Kunnen (oprechte interesse in elkaar & competenties en kwaliteiten).

De combinatie van onze uitdagende oefeningen, werkvormen en praktijkvoorbeelden, zorgen ervoor dat jij de verwachtingen van de klant kunt overtreffen. Uiteraard maken wij gebruik van actieve programmaonderdelen voor het leren, ervaren en beleven van houding en gedrag, zoals bijvoorbeeld het spiegelen met paarden of een andere metafoor zoals het ijzersmeden voor vakspecialisten om het vakman- en eigenaarschap te ervaren of legoblokjes tijdens de Los Het Op Game om te ervaren wat het effect van samenwerking is op klanttevredenheid.
Tijdens het programma geen ingewikkelde theorieën, leren van uitdagende praktijkvoorbeelden en werkvormen en actief aan de slag tijdens de actieve programmaonderdelen. Leren is samen beleven en ervaren wat er gebeurt: een 100% eerlijke terugkoppeling. Het programma is altijd maatwerk en dus afgestemd op jouw praktijk. Heb je een idee of vraag, dan horen wij dat graag en bieden je een passende oplossing.

Slide Background

Het resultaat

• Afhankelijk van jouw behoefte en gewenste leerdoelen krijg je onder andere meer inzicht en bewustwording van jouw houding en gedrag, hoe je overkomt op en omgaat en samenwerkt met anderen, hoe je samenwerkt en verbind, wat je drijfveren en kwaliteiten zijn;
• je hebt competenties verder (door)ontwikkeld en versterkt en/of nieuwe competenties aangeleerd;
• je bent intrinsiek gemotiveerd om gastvrij te willen zijn;
• je neemt je vak serieus, bent vakbekwaam, toont eigenaarschap en verbindt met de organisatie, de keten en de klanten;
• je (zelf)vertrouwen groeit en ervaart waardering en erkenning met sterk gevoel van (bedrijfs) trots als resultaat;
• het gevolg is dat je meer plezier in het werk ervaart, meer energie ervaart, positief bent, excellente service levert en waar mogelijk het verschil maakt door de klantverwachting te overtreffen;
• je werkt meer efficiënt hetgeen een kostenbesparing oplevert, de klantinteractie verbeterd en de klanttevredenheid stijgt.

Wil je meer informatie en de factsheet ontvangen, stuur dan een email naar wessel@whytrainingen.nl.


Slide Background

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Maak direct vrijblijvend een afspraak.

Maak een afspraak