Geen saaie leiderschaps- of teamtraining? Leren door te doen, ervaren, delen en beleven!

Onze trainingen en activiteiten kenmerken zich door action learning. Een leermethode door tijdens de training- en coaching zelf concreet aan de slag te gaan met praktijkvoorbeelden en vraagstukken, door te doen, ervaren, delen en beleven. Een deel van de training zal bestaan uit informatieoverdracht maar wel op een interactieve manier, dus geen saaie theorie maar praktische kennis. Nieuwe inzichten, informatie en aangeleerde vaardigheden koppelen aan hetgeen je al weet en direct toepassen in de praktijk.

Wij maken gebruik van verschillende soorten activiteiten en een variatie van prikkelende en speelse werkvormen en praktijkcases, die laagdrempelig en uitnodigend zijn tot interactie, afgestemd op de dagelijkse praktijk binnen het speelveld van de eigen organisatie, waar nodig confronterend, waar passend met humor en altijd vanuit veiligheid en zorgvuldigheid.

Onze trainingen zetten wij kracht bij door het gebruik van metaforen tijdens de action learnning. Je kunt denken aan de volgende onderdelen bij teamtrainingen en/of leiderschapstrainingen die alles te maken hebben met inzicht, bewustwording en het reflecteren op houding en gedrag:

  • Paarden coaching of het spiegelen met paarden (gedrag en kwaliteiten worden direct zichtbaar: feedback via het paard)
  • Schapendrijven (unieke, ludieke en originele teambuildingsactiviteit, waarbij de teamspirit wordt versterkt)
  • Mennen van paarden (mennen en managen; een direct verband tussen leidinggeven, samenwerken en communiceren)
  • Ijzersmeden (vakmanschap, eigenaarschap en samenwerking door het smeden van een keten)
  • Lego Simulatie game “Los Het Op!” (ultieme teamontwikkeling en merkbaar effect op klantgerichtheid)

Elke activiteit of training is bij ons maatwerk, ook wanneer wij een training eerder hebben gegeven. In overleg bepalen wij leerdoelen en komen wij tot een uniek aantrekkelijk programma. Wij zetten wij andere professionals in voor de action learning activiteit die volledig aansluit op de inhoud van het programma. Op zoek naar een specifieke training of andere activiteit? Wij helpen je graag! Bel of e-mail naar: info@whytrainingen.nl