Workshops voor Connect Studenten van Saxion en Universiteit Twente

Supergaaf dat wij ook dit jaar weer workshops mogen geven binnen het mooie Connect Career Development programma van Saxion en Universiteit Twente. Door dit unieke programma met verschillende workshops worden deze internationale studenten geholpen bij het vinden van een passende baan op de Nederlandse arbeidsmarkt.

De eerste workshop staat in het teken van een krachtige en geloofwaardige elevator pitch. Om de studenten voor te bereiden op een succesvolle pitch is het belangrijk dat ze weten wie ze zijn, waar ze voor staan, wat hun kwaliteiten zijn, wat ze te bieden hebben, wat ze toevoegen en zoeken, maar bovenal “WAAROM”. Door de studenten in interactieve oefeningen bewust te maken van onder andere hun drijfveren, kwaliteiten en kernmotivatie “WHY”, zijn zij in staat om zichzelf goed te presenteren. Een goede pitch in tenslotte je visitekaartje.

Ook de laatste workshop vond plaats op de unieke en inspirerende locatie bij het ”Desginlab” van Universiteit Twente. De  studenten hebben het geleerde uit de vorige workshops, de input, tips en adviezen voor een geloofwaardige en sterke elevator pitch goed kunnen oefenen. Met feedback zijn zij aan de slag gegaan om hun pitch nog creatiever en authentieker te maken.

Deze ambitieuze studenten zijn klaar om toe te treden op de Nederlandse markt en brengen graag hun pitch in de praktijk. De studenten zijn afgestudeerd op onder andere Industrial Design, MBA, IFAS, IBMS, Civil Engineering, Mechanical Engineering, Sustainable energy technology, Construction Management, Marketing & Communication. Geïnteresseerd in hun pitch of mogelijkheden voor deze studenten in je bedrijf? Wij brengen je graag in contact!