WHY Trainingen in RTL-Z documentaire “How it’s done – De Barometer”

Het is zover! RTL-Z opname van een training en interview voor de documentaire “How it’s done – De Barometer”.

De documentaire richt zich op innovaties en succesverhalen van ondernemers in het MKB en in deze documentaire zoomt RTL-Z in op het gebied van teamontwikkeling. Wessel wordt geïnterviewd over hoe trots, vertrouwen en verbinding leidt tot ultieme en krachtige samenwerking. Trotse en betrokken medewerkers presteren beter! Met trots versterk je jouw eigen kracht en zelfvertrouwen. Door zelfvertrouwen tonen medewerkers eigenaarschap, zijn zij proactiever en klantgerichter en zijn meer gericht op samenwerken. Verbinding gaat over hun persoonlijke WHY, in relatie met die van de organisatie. Aansluiting van de persoonlijke ambitie, visie en missie met die van de organisatie zorgen ervoor dat medewerkers zich betrokken voelen en verbonden zijn. Deze medewerkers maken het verschil met zichtbaar resultaat in samenwerking met het team, organisatie en klanten. Het belooft een leuke middag te worden!

Vol enthousiasme en met de nodige humor, zal Wessel vertellen hoe WHY Trainingen zich richt op de ontwikkeling van het individu, het team en organisatie met als doel succesvol te zijn en te excelleren. Het interview wordt omlijst met fragmenten uit één van onze actiegerichte teamtrainingen, waarbij houding, gedrag en energie gespiegeld worden met paarden.

Nieuwsgierig? De uitzending is op 9 december om 17:30 op RTL Z. Zodra de sneak preview beschikbaar is zullen wij deze uiteraard op de site plaatsen.