Supergaaf: een training- en coachingsprogramma op Bonaire. WHY not?

Het is zover: de decembermaand is begonnen!

Een drukke feestmaand met alles erop en eraan. Het Sinterklaasfeest is achter de rug, nu kerstcadeautjes kopen en het kerstpakket voor collega’s inpakken met meters plakband, linten en mooi papier, de dikste kerstboom uitzoeken en het tevoorschijn halen van de kerstversieringen om het kantoor in een gezellige kerstsfeer te brengen en dan ook de jaarlijkse kerstborrel; bijna het leukste werkfeestje van het jaar!

Een heerlijke maand met voorbereidingen en voorpret. Met deze voorbereidingen zijn wij al een tijdje bezig en verheugen ons extra op deze maand aangezien wij een trainingstraject op het prachtige en zonnige Bonaire mogen verzorgen. Kerstsferen op Bonaire. WHY not? Een training- en coaching programma dat in het teken staat van een impactvolle teamontwikkeling waarbij trots, vertrouwen en verbinding centraal staan. Op naar Bonaire; wij zijn onze opdrachtgever dankbaar voor deze prachtige opdracht!

Wij hebben er zin! Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen: daarom alvast namens WHY Trainingen onze kerstwens in het Papiaments: Bon Pasku!