Samen werken aan een krachtige samenwerking

NS Reizigers heeft WHY Trainingen gevraagd een workshop te faciliteren met als doel om de Facility Managers van de Managing Agent te verbinden met de Facility Managers van NS Reizigers. Elkaar persoonlijk beter leren kennen en samen toewerken naar de beste manier van samenwerking en  klantgerichtheid.

De FM-ers hebben op een muzikale wijze met elkaar kennis gemaakt door een blik te geven in hun persoonlijke muziekkeuze en daarmee een verbindende collega te vinden. Daarna zijn de deelnemers in verschillende oefenen op zoek gegaan naar de overeenkomsten en verschillen in de rollen en manier van samenwerken. Vervolgens zijn zij met elkaar in gesprek gegaan over verwachtingen en hoe je de samenwerking nog succesvoller kunt maken. Ieders zienswijze heeft geleid tot persoonlijke verbinding en concrete afspraken om effectiever en efficiënter te kunnen samenwerken.

De dag is afgesloten met de basics van facilities. Onze zelf bedachte en uitgewerkte facilitaire ketengame: Los Het Op! De basisgedachte achter ultieme en krachtige samenwerking waarbij oplossingsgerichtheid, het First Time Right principe ervaren wordt en klanttevredenheid, kostenbesparing en fun centraal staan.