Ligt er kracht in jouw talent en weet jij dit optimaal te benutten?

Haal jij het beste uit zelf? Tijdens één van onze WHY Trainingen, zijn wij met deelnemers aan de slag gegaan om het beste uit zichzelf te halen. Wij hebben de deelnemers begeleid in het creëren van bewustwording over houding en gedrag, maar ook persoonlijke inzichten gegeven in drijfveren, kwaliteiten en valkuilen van zichzelf en dat van collega’s. Inzichten die ertoe bijdragen om mensen in hun eigen kracht te zetten en talent te ontwikkelen die aansluit op de waarden van de eigen organisatie.

Vanuit deze training is de behoefte ontstaan aan individuele coaching. Voor meer diepgang en persoonlijke coaching op het gebied van talenten, hebben wij Henk Minnen, één van onze WHY Trainingspartners ingeschakeld. Dankzij de coaching van Henk zijn enkele deelnemers op persoonlijke zoektocht gegaan naar de unieke combinatie van hun talenten en het realiseren van hun unieke bestemming. Dit coachingstraject is dankzij Henk vormgegeven waarbij gebruik gemaakt is van de Jane® Talenten Evaluatie. Hij heeft de deelnemers geholpen om hun talenten en bestemmingen te ontdekken en te begrijpen, waardoor zij meer over zichzelf te weten zijn gekomen en wat zij hiermee kunnen in zowel werk als privéleven. Ligt er kracht in jouw talent en weet je dit optimaal te benutten?

Graag helpen wij u daar verder mee! Of bent u op zoek naar een workshop of training op het gebied van leiderschap, vakmanschap, gastgerichtheid of teambuilding? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verzorgen trainingen, workshops en inspirationals voor uw team, afdeling of organisatie.