Het startsein voor 2018 is gegeven; met knallend vuurwerk en klinkende champagneglazen

Wij blikken terug op een prachtig jaar vol met mooie en positieve ontwikkelingen. Niet meer onder de vlag van Argentum, maar als zelfstandige BV ernaast. Een jaar met een heldere en krachtige positionering van WHY, mooie contacten en prachtige trainingsopdrachten, zelfs op Bonaire. Wij zijn dankbaar voor al deze gesprekken en vooral fijne samenwerking met onze opdrachtgevers en WHY Trainingspartners.

Wij hebben genoten van de impact en resultaten op onze trainingen en gaan daar volop in dit nieuwe jaar mee door! Onze visie dat mensen het verschil maken binnen organisaties en waarbij de balans tussen trots, vertrouwen en verbinding zorgt voor succesvolle en toegewijde ambassadeurs, blijft van kracht!!

Ook onze focus blijft gericht op het excelleren van teamontwikkeling, individu en organisatie. We gaan het nieuwe jaar met nieuwe uitdagingen aan, stellen nieuwe doelen, scherpen onze trainingsprogramma’s aan en gaan actief aan de slag met het ontwikkelen en uitbreiden van ons netwerk en opdrachten. Wij kijken met veel plezier uit naar een prettige voortzetting van onze samenwerking en wensen je namens WHY Trainingen een heel mooi inspirerend en verbindend 2018!