Een succesvol Facility for Future event voor Argentum en WHY trainingen

Het zal u niet ontgaan zijn dat op 18, 19 en 20 januari 2017 het nieuwe vak event ‘Facility for Future’ plaatsvond in de Brabanthallen. WHY trainingen en Argentum waren daar aanwezig in de Belevingscorridor, een initiatief van de FMN Hospitality Community. Wij kunnen terugkijken op een zeer geslaagd event.

Als vrijwilligers van de Hospitality Community hebben wij ons ontfermd over de Belevingscorridor. Letterlijk een gang (brandgang) tussen de twee grote hallen in, waar mensen getrakteerd werden op beleving en zintuigen. Met als doel mensen net even anders te laten beleven. Met licht, geur, een geluidsabsorberende tent en afwijkende werkplekken (geweldige eye-catchers) werden de zintuigen geprikkeld. Eenmaal in de gang werden de bezoekers aan het denken gezet rondom hun eigen houding en gedrag en het gevoel van gastvrijheid dat je ervaart.

Zo kon je testen doen omtrent gedragsstijlen en persoonlijke drijfveren, mocht je, je energie weer opladen met silent disco, het effect van geluid op je in laten werken, kon je je creativiteit loslaten op legostenen (Los het Op!) en je laten inspireren door films. Een beleef TV zorgde voor echte interactie en reactivatie van hersenen. Tot slot kon je ook je ergernissen en geluksmomenten met betrekking tot gastvrijheid delen. Met dat laatste gaat de Hospitality Community concreet aan de slag. En wie heeft op deze beurs niet geproefd van de smaaksensatie, verpakt in een heerlijke lolly? Daar werden mensen pas echt blij van, en ja, dat is precies wat wij willen bereiken met gastvrijheid. Dit alles smaakt naar meer en daarom hopen wij op een uitgebreider vervolg tijdens de volgende Facility for Future! We kunnen niet wachten.