Diepgang, inspiratie en interactie tijdens diverse inspirationals  

Met regelmaat wordt Wessel (van Soest) gevraagd als gastspreker, gastdocent of dagvoorzitter bij events, masterclasses of team bijeenkomsten. Hieronder enkele cases van inspirationals:

KIEN Facility Management organiseert met regelmaat bijeenkomsten voor de eigen collega’s, die altijd in het teken staan van verbinding, samenwerking, fun en energie. In zijn rol als dagvoorzitter heeft Wessel dan ook de schone taak ervoor te zorgen dat deze woorden integraal gevoeld en ervaren worden, door de dag heen. De rode draad bij de verschillende sprekers, de bruggetjes tussen de verschillende workshops, de continue verbinding tussen alle mensen op de dag zelf en de link met de unieke locatie (in dit geval de ECI in Roermond). Aan Wessel is deze opdracht goed besteed. Enthousiasme, energie en verbinding zitten in zijn DNA en een dag zonder fun is voor Wessel een dag niet geleefd.

Tijdens een andere bijeenkomst bij Ziggo heeft Wessel een presentatie gegeven over de basics van Facilities in relatie tot het service excellence model. Hij heeft de aanwezigen in een korte tijd weten te boeien door eigen (facilitaire) ervaringen op een humoristische, leuke en leerzame over te brengen en meegenomen in het verhaal. Met interactieve oefeningen en met de nodige elan heeft hij de teamsessie interactief en inspirerend vormgegeven.

Why Trainingen geeft lezingen, masterclasses of inspiratiesessies voor onder andere profit en non-profit organisaties, zorg- en onderwijsinstellingen. Wil je meer weten over de andere ervaringen of onderwerpen, bel ons gerust!

 “Ik meet het succes van iemand niet aan hoe hoog hij klimt, maar aan hoe hoog hij weer opveert als hij de bodem raakt” (George S. Patton)